Zangers (SATB), pt

Het tweede project in 2018 zal een concert op zaterdagavond 20 oktober 2018 kwart over acht in de fraai gelegen Lutherse Kerk in Utrecht zijn. Er zal uitvoering gegeven worden aan een groot koorwerk, en een aantal kleine, sacrale koorwerken afkomstig van Claudio Monteverdi.

De repetities voor dit concert zullen in principe ook in de Lutherse Kerk plaatsvinden, op de dinsdagavond van de week, vanaf 11 september, van 19:30 tot 22:00 uur, met een kleine pauze.

U kunt zich eenvoudig aanmelden via het e-mailadres info@willibrordkamerkoor.nl of via het contactformulier van deze website. Nieuw aangemelde leden zouden mogelijk eerst voor een auditie uitgenodigd kunnen worden. Bij een eventuele overloop aan aanmeldingen zal er een keuze gemaakt worden uit bij elkaar passende stemmen.

[deze vacature is gesloten]